Kwaliteit in bulk

OVET droge bulk terminal is een overslagbedrijf, gespecialiseerd in de opslag, overslag en bewerking van droge bulkgoederen. Met momenteel ruim 100 medewerkers staan we al sinds 1957 voor u klaar om de hoogste kwaliteit en flexibiliteit in dienstverlening te bieden. Door middel van 4 drijfkranen kunnen we een totale loscapaciteit van maar liefst 80.000 ton per dag bereiken.

Een constante focus op de vragen en behoeften van haar cliënten vormt de basis voor de hoge kwaliteit in dienstverlening. Alle werknemers van OVET zien het als hun dagelijkse taak om een goede service en kwaliteit neer te zetten en leveren de best mogelijke persoonlijke service die er in het ARA gebied te krijgen is. Dit maakt OVET droge bulk terminal de specialist én leider als het over het behandelen van droge bulkgoederen, flexibiliteit en kwaliteit in bulk gaat.

Flexibiliteit

OVET is met haar 4 drijfkranen in staat in het gehele ARA gebied te werken. De drijfkranen kunnen in slechts 3 tot 4 uur verplaatst worden tussen de terminals in de havens van Vlissingen en Terneuzen. Bovendien kan er gelichterd worden op de Terneuzen Rede en Everingen (op de Schelde). Ook bijna al het materieel op de terminals is mobiel. Flexibiliteit en OVET horen dus bij elkaar!


Toegevoegde waarde

Naast de opslag, overslag en bewerking van droge bulkgoederen levert OVET ook maatwerk-oplossingen die een toegevoegde waarde zijn voor de producten van haar klanten. Op onze terminal in Vlissingen (Kaloothaven) kunnen we diensten aanbieden als zeven, mengen, breken en ontijzeren. Op onze terminal in Terneuzen (Massagoedhaven) kunnen we naast het zeven, mengen en breken van droge bulkgoederen ook producten drogen en opzakken. Wilt u weten wat de toegevoegde waarde van OVET kan zijn voor uw producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.